Mindblowing 50% Discount + Free Shipping For All European Countries. Use Coupon CBCV50.

Gratis fragt
Keltisk inspireret design
|    

Mini Cart

Forsendelse

Forsendelsesomkostninger

Sikring af korrekt levering af din seng fra vores lager til dit hjem er af største betydning for os, så vi har ansat DB Schenker som vores vigtigste leverandør.  DB Schenker er en 15",3 mia euro selskab med 1.500 steder i verden der beskæftiger over 91.000 fagfolk. De er den førende leverandør af jord transportløsninger i Europa. Et tracking nummer er tilgængelig fra DB Schenker efter anmodning, for kunder der ønsker at spore deres forsendelse.

Delivery charges

Vi tror ikke på skjulte forsendelsesomkostninger, så alle forsendelsesomkostninger er inkluderet i vores priser.  Dette er vores politik i forhold til vores standard lande, hvor priserne er offentliggjort på de enkelte hjemmesider. 

Irland, Storbritannien, USA, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Sverige, Norge, Danmark, Canada, Schweiz, Holland, Finland, Østrig (Priser på tysk hjemmeside), Belgien og Luxemburg (Priser på fransk Website)

Uden for disse standard lande kan vi arrangere levering, da Schenker er en global virksomhed.  Imidlertid ville omkostningerne ved levering variere efter leveringens placering.

Hvis du ikke er i stand til at modtage levering af dine varer på forhånd aftalte dato, på samme måde, hvis du ikke er hjemme når vi ankommer, eller du er sen på den, er vi ikke i stand til at vente mere end en rimelig tid, og bliver nødt til at gå videre til næste levering og omarrangere din til en anden dag.

Klargøring af plads til dine nye møbler

Kort før leverance dagen, som regel dagen før eller om morgenen hvor din ordre ankommer, bedes du venligst sikre at din gamle seng er blevet flyttet til den ene side eller, endnu bedre, helt ud af lokalet. Desværre kan vi ikke hjælpe dig fjerne den gamle seng og/eller madras af sundheds-og sikkerhedsmæssige årsager.

Det er vigtigt, at du ikke bortskaffer din gamle seng eller madras, før den nye har været leveret da leverancer kan svigte i sidste øjeblik af uforudsete grunde, og vi ville nødigt se dig uden noget at sove på, førend vi er i stand til at omarrangere et ny dato.