Mindblowing 50% Discount + Free Shipping For All European Countries. Use Coupon CBCV50.

Gratis fragt
Keltisk inspireret design
|    

Mini Cart

Juridisk meddelelse

Læs venligst disse vilkår grundigt igennem, og udskrive og opbevare en kopi af dem til din reference.

Om Os
Denne hjemmeside ejes og drives af DF Marketing, Ruanard, Clonlara, Co.Clare, Irland.
VAT-nr: 6423137o
Firma Registreringsnummer: 403.137

Realiseringen af et Contract
Når du placerer en ordre hos os, er du gør et tilbud om at købe varer. Vi sender dig en e-mail for at bekræfte, at vi har modtaget din bestilling.
I det usandsynlige tilfælde, at varerne ikke længere er tilgængelige, eller at vi har lavet en prissætning fejl, vil vi rådgive dig om dette, og ikke acceptere din bestilling.
Vi vil ikke tage betaling fra dig, indtil vi har accepteret din ordre.
Hvordan at placere en ordre
Ordrer vil blive accepteret enten via vores online bestilling system eller ved direkte kontakt med os via e-mail eller telefon. Betaling accepteres via sikre betalingssystemer, hipay og paypal. Vi accepterer også bankoverførsler.
Levering
Typisk varer vil blive afsendt fra vores lager ved modtagelse af ordren. Men hvis produktet ikke er på lager og skal være custom-made, kan en ventetid på 10-12 uger pådrage.
Vi tror ikke på skjulte forsendelsesomkostninger, så alle forsendelsesomkostninger er inkluderet i vores priser.
Hvis varerne er gået tabt eller beskadiget i transit, så lad os vide straks.
FORTRYDELSESRET
Du kan annullere din kontrakt til enhver tid op til syv arbejdsdage efter levering. For at gøre dette, bedes du e-mail til os eller skriv til os.
Du behøver ikke at give nogen begrundelse for annullering. Dog vil en kort forklaring hjælpe os med at forbedre den service, vi tilbyder vores kunder i fremtiden.
Hvis du annullerer, skal du returnere varen til os for din egen regning. Du er ansvarlig for den risiko for tab eller skade, når du returnere varer, så du bør tage ud nok postal forsikring til at dække deres værdi.
Hvis du undlader at returnere varen, vil vi samle dem, og vi vil opkræve dig de direkte udgifter til indsamling. Hvis du undlader at tage rimelig omhu af varerne, inden de returneres til os, og dette resulterer i beskadigelse eller forringelse, vil vi opkræve dig for reduktionen i værdi.
Denne afbestillingsregler påvirker ikke dine juridiske rettigheder - for eksempel, hvis varerne er defekt eller ikke er som beskrevet.
Fejlbehæftede varer
Hvis der er et problem med de varer, bedes du kontakte os. Vi vil beskæftige sig med spørgsmålet straks og i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder.
Databeskyttelse og privatlivets fred
Vi glæder os over kommentarer fra kunder og alle oplysninger modtaget af dette websted vil ikke blive videregivet til tredjepart.
Toldregler og afgifter (For kunder uden for EU)
Kunden vil være ansvarlig for al told / import afgifter i forbindelse med vores produkt uden for EU