Mindblowing 50% Discount + Free Shipping For All European Countries. Use Coupon CBCV50.

Gratis fragt
Keltisk inspireret design
|    

Mini Cart

Keltiske senge besvarer spørgsmål om sin støbejern seng kollektion.

Her er svarene til nogle af de spørgsmål som folk tidligere har stillet.  

Q: Hvordan tager man sig af sengene? 

A: Polering er ikke nødvendig. En lejlighedsvis aftørring med en blød ren klud vil nemt fjerne støv.

Q: Er jeres senge lavet af solidt stål?

A: Alle vores senge er lavet af tunge stålrør i høj kvalitet. Hvis vi skulle lave vores senge af faste stålstænger, ville det veje over 150 kg og være umuligt at sende eller at sætte op i dit hjem.

Q: Er afstøbningerne på sengen solide?

A: Ja. De er fremstillet af metal, som smeltes ved over 300 grader og hældes i en støbe boks, hvor det størknes med røret til at danne en binding der holder evigt. 

Q: Hvordan påføres malingen?

A: Når alt metal arbejde er afsluttet, anvender vi malingen som et tørt pulver. Dette er den moderne og miljømæssigt sikre måde. Efter denne proces bliver sengene sat i en moderne gasovn, hvor malingen er bagt på ved en temperatur på over 160 grader celsius i mindst 30 minutter. Dette forhindrer, at malingen skår eller skaller af.

Q: Hvad er vægten af sengene?

A: Afhængig af design og størrelse, herunder rammen, vejer sengen mellem 50 til 70 kg.  

Q: Hvordan er jeres senge pakket?

A: Hver seng er pakket ind i beskyttende skum, med en ekstra vægt på støbningen, og derefter i en kraftig bølgepap kasse.

Q: Hvad koster forsendelse til min adresse?

A: Forsendelse er gratis til vores standard lande.

Q: Hvem er Keltiske senge

A : Vi er et Irsk registreret firma.

Vores adresse er Ruanard, Clonlara, Co Clare, Irland.

Firma registreringsnummer er 403137.

VAT nummer er 6423137o

Q : Hvilken garanti vil jeg blive tilbudt når jeg køber fra Keltiske senge?

Keltiske senge er en Europæisk fabrikant der garanterer alle senge med en livstid garanti.  Vi er overbeviste om kvaliteten af vores produkter, og garanterer, at du vil nyde dem resten af livet.   Garantien gælder for svejsninger og stabiliteten af sengens struktur.

Q: Hvordan kan jeg spore min ordre?

 A: Når du placerer din ordre, vil du inden den næste arbejdsdag modtage en mail med en forventet leveringsdato, som er hvornår vi forventer at din ordre ankommer. Forstå venligst, at dette typisk er en præcis leveringsdato, medmindre der sker uforudsete lager uoverensstemmelser, sene afhentninger fra transportøren, forsinkelser i produktionen osv. Vær forvisset om at vi vil holde dig opdateret med eventuelle uforudsete forsinkelser.

Når din ordre forlader fabrikken vil du modtage en e-mail kvittering, sporings oplysninger og vigtige leverings instruktioner. I din e-mail vil du finde et sporings link til vores fragtmand hjemmeside, hvor du kan overvåge status for din levering.  Hos Keltiske senge forstår vi vigtigheden af at holde dig ajour med din ordre.