Mindblowing 50% Discount + Free Shipping For All European Countries. Use Coupon CBCV50.

Gratis fragt
Keltisk inspireret design
|    

Mini Cart

Om keltiske senge

Vi er en familieejet virksomhed baseret i County Clare i Irland. Vores rejse startede med traditionelle metal forarbejdnings teknikker. Siden begyndelsen har vi løbende givet forretningsmodellen en overhaling, og i dag leverer vi vores produkter globalt.

Selv år senere har vi altid været tro mod vores oprindelige mål - at fremstille håndlavede jernsenge, der er stærke og robuste og af højeste kvalitet. Siden begyndelsen af 1990'erne er vores design- og farvesortiment i jernsenge vokset hurtigt. I dag kan vi prale af et væld af modeller i både traditionelle og moderne design. For eksempel er vores himmelsenge, og senge i den billigere prisklasse blevet meget efterspurgte blandt kunderne.

Opfindelsen af internettet har revolutioneret vores forretningsmodel. Det, der tidligere mest var mund til mund og anbefalinger fra kunder, er vokset til en rigtig global forretning. Vi har salg over alt i Europa – med England, Frankrig og Tyskland som vores største markeder. Vores senge er berømte i hele verden, og de tager rejsen fra vores hovedkvarter i Co. Clare til Canada, USA og Australien. Celtic beds roser sig af at levere hurtigt til ethvert sted på kloden, og vi har tilfredse kunder fra Korsika i Middelhavet til British Columbia, for at nævne nogle få steder.

De tider er forbi, hvor smedejernssenge kun var for dem, der havde råd til håndværk fra designere og erhvervsdrivende i det attende århundrede. Takket være Celtic beds er det gamle håndværk med fremstilling af jernsenge ikke bare levende, men blomstrende igen.

I vores tidlige forretnings år kom irlændere fra hele landet for at se vores udstilling, og fortalte om, hvordan det fik dem til at relatere til deres arvestykker.

De fleste kunder ønsker et passende og enestående møbel, der giver dem den mest komfortable søvn. For at holde trit med den voksende digitale alder, har vi udvidet vores forretning online. Over hele verden kan man nu vælge fra vores katalog, og bestille hvad man ønsker. Vi elsker at se, hvordan vores holdbare produkter får kunderne til at genopleve deres barndoms historier, fordi vores senge har en slående lighed med de gamle møbler.

Selvom vi er vokset fra stærk til stærkere, så tror vi stadig på at levere førsteklasses kvalitetsprodukter sammen med en fremragende kundeservice.

 

Hvordan bliver de fremstillet?

Der findes metal og smedejerns senge, dateret tilbage til 1800-tallet, der er håndlavede af håndværkere og kunstnere. Med hånden hældte de støbejern i sandstøbte forme, før de afsluttede med finish i hvid eller andre farver med detaljerede forgyldninger på støbejernet. Der blev dog kun fremstillet et begrænset antal senge på denne måde. Den industrielle revolution markerede desværre begyndelsen på fabrikker, der også var populære i det victorianske England og i USA. Den konstante kurs mod modernisering resulterede i masseproduktions metoder, som i sidste ende førte til, at den gamle kunstform næsten blev tabt for evigt.

Hos Celtic beds forstår vi den luksus at hvile sit hoved på noget holdbart, komfortabelt, og samtidig unikt. Celtic beds sikrer, at alle produkter får al den opmærksomhed, som de har brug for, fordi vi er tro over for de originale ideer fra håndværkerne i gamle dage! Vi lover at bygge dig den jernseng, som du drømmer om!

Selv i dag bruger vi idealer fra det attende århundrede i fremstillingen, hvor hvert stykke skæres i hånden, bøjes i hånden, og bliver sat sammen i en støbeform ved manuel overhældning af smeltet metal.

De færdige produkter er belagt med polyuretan pulver, med øje for hvordan processen leverer et renere resultat end maling. Og samtidig forøger det holdbarheden, og modstår ridser og skrammer.

Celtic beds værdsætter tradition. Vores kærlighed til smedejernssenge inspirerer os selv i dag, til at holde familievirksomheden i gang. Ved at holde vores tradition i live, stræber vi altid efter at bevare den perfekte standard for kvalitet. Alle os hos Celtic beds sover som konger og dronninger, og det kan du også komme til.